Tim
Postanite dio BITINFO tima
izrada web stranica

Mnogi korisnici facebooka, zapravo oko 800.000 njih, nedavno su primili obavijest od facebooka o određenom bugu koji je slučajno deblokirao više ljudi. Bug je bio aktualan oko 5-7 dana prije nego što se facebook uhvatio rješavanja te pogreške.

U tom razdoblju bug je, kako se izvješćuje, neprimjetno deblokirao većinu blokiranih računa. Ako ste blokirali neke ljude, onda želite da i ostanu blokirani dok ih ne odlučite deblokirati. Dakle, tijekom tog razdoblja, čini se da je bilo moguće da su vam ti ljudi mogli slati poruke, pregledavati vaše javne postove i još mnogo toga.

Međutim, olakšanje je da bug nije otišao toliko daleko da je obavijestio te ljude. Znači, čak i ako je netko deblokiran, online marketing, većina njih zapravo nije svjesna događaja. Zapravo, ako facebook nije obavijestio one koji su pogođeni, teško da će znati da se nešto tako dogodilo.

Facebook je nedavno imao mnogo problema s privatnošću, ali dobro je čuti da se trude kako bi zaštitili ne samo privatnost korisnika, već i članke koje korisnici čitaju. Važno je napomenuti da facebook implementira sustav za borbu protiv online trgovina lažnih vijesti.

Online Tech Update

Podijeli
Bitinfo
hrHR