Tim
Become a BITINFO team member
Dron u zraku
S novim algoritmom dronovi lete brže od pilota

Po prvi puta, autonomno leteći kvadrotor nadmašio je dva ljudska pilota u utrci dronova. Uspjeh se temelji na novom algoritmu koji su razvili istraživači sa Sveučilišta u Zürichu. Izračunava vremenski optimalne putanje koje u potpunosti uzimaju u obzir ograničenja dronova.

Read more

windows 11
Microsoft detaljnije predstavio Windows 11

Microsoft je predstavio Windows 11 kao redizajniranu računalnu platformu koja se osjeća poznato, ali ima brojne promijenjene komponente. Korisnicima nudi nove načine za stvaranje, učenje, igranje i globalno povezivanje s drugima.

Read more

Internet na kiši
Kako vremenski uvjeti mogu utjecati na vašu internetsku vezu

Kad vaš Netflix padne usred kišne oluje, možete li kriviti vrijeme za to? Sasvim moguće. Vrijeme može na razne načine utjecati na performanse vaše internetske veze. To može uključivati ​​probleme poput fizičkog oštećenja mreže, ulaska vode u električne veze i smetnji bežičnog signala. Neke su vrste veza vremenski osjetljivije od drugih. Ponašanje drugih ljudi kao odgovor na vrijeme također može utjecati na vašu vezu.

Read more

Tvrtka Huawei
Huawei predstavlja novi OS

Kineski tehnološki div Huawei izjavio je da će sljedeći tjedan lansirati dugo očekivani novi operativni sustav za pametne telefone, dio sveobuhvatnog probijanja u softversku industriju usmjerenu na prevladavanje američkih sankcija i borbe protiv Googleovog Androida.

Read more

Bitinfo
en_USEN