Tim
Postanite dio BITINFO tima
izrada web stranica

Facebook je započeo s uvođenjem novog sučelja za korisnike desktop računala, s opcijskim tamnim načinom rada, pored tradicionalnog bijelog dizajna.

Kad se prijave na facebook, izrada web stranica, neki korisnici prijavljuju skočni prozor s pitanjem žele li isprobati novi dizajn koji se naziva “Facebook Beta“.

Ako ste dio testne skupine, nakon prihvaćanja ponude, pružit će vam se prilika da isprobate tamni način rada. Također možete prelaziti između svijetlog i tamnog načina rada putem postavki računa.

Osim opcionalnog tamnog načina, Facebook Beta također obećava da će biti jasniji i lakši za upotrebu, s većim fontima i pojednostavljenom navigacijom. Također će sačuvati vaš položaj na stranici ako se krećete kroz novosti i zatim se prebacite negdje drugdje, tako da ne izgubite svoj položaj.

Facebook često ograničava svoje beta verzije na određene zemlje (obično SAD), ali čini se da grupa za testiranje novog sučelja uključuje korisnike iz cijelog svijeta, pa se pokušajte prijaviti i vidite jeste li među njima.

Nažalost, web dizajn, ne možete podnijeti zahtjev za pridruživanje grupi za testiranje, tako da ako ne vidite skočni prozor, morat ćete pričekati s konačnim izdanjem.

techradar.

Podijeli
Bitinfo
hrHR